Winnaars Songfestival


Het songfestival wat tijdens 11-11 gehouden is, is door de Dames van de Meekrap gewonnen. Op muziek van ’t Kan Nog Net was het een nek-aan-nek race, waarbij de Dames uiteindelijk als winnaar uit de bus kwamen. De prijs voor beste act ging dit jaar naar de Dansmariekus.

Tijdens de goed gevulde avond werden zes acts opgevoerd. Achtereenvolgens waren dit: De Kreunende Plinten, De Dansmariekus, Oud Prins en de Bamboopieperz, WMTNW, De Dames van de Meekrap en Trio Zandvrees en de Viezevoetenkortingen. De avond werd afgewisseld met muziek van dweilband ’t Kan Nog Net en DJ Mathijs. We kunnen terugkijken op een mooie start van het seizoen. Alle deelnemers en andere feestvierders, bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.