Opgeven Grote Optocht Meekrapdurp 2


Vanaf nu kan er ingeschreven worden om deel te nemen aan de Grote Optocht van het Meekrapdurp op 11 februari aanstaande. Hier kun je het reglement en inschrijfformulier downloaden en vindt je meer informatie. Diegene die de afgelopen jaren mee hebben gedaan met de optocht ontvangen uiterlijk begin januari het deelnameformulier en reglement per post. Inschrijven graag voor 2 februari aanstaande.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Opgeven Grote Optocht Meekrapdurp

  • remko verstraten Bericht auteur

   Beste BC de cooleclub,

   Leuk dat jullie meedoen, zijn we erg blij mee! We hebben jullie inschrijving ontvangen hoor, in de week voor de optocht krijg je nader bericht over startnummer, opsteltijd enz. Houdt dus je brievenbus volgende week in de gate!

   Groet,
   De Meekrap