Meekrap 66 jaar nieuws!


Zoals beloofd zouden we jullie op de hoogte houden van de nieuwtjes rondom ons 66 jarig bestaan feestje. Daarom bij deze een nieuwsupdate… en wat voor eentje!
Een jubileum kan niet zonder eigen logo vonden wij dus zie hier ons 66 jaar Meekrap jubileum logo. De clubkleuren blauw en rood gemengd geven de hoofdkleur weer van het logo en uiteraard konden de traditionele kenmerken van ons hekske Rubia niet ontbreken bij dit jubileum.

En misschien nog wel groter nieuws…. de naam van onze eerste artiest die op komt treden op ons feestje is bekend en dat liegt er niet om! De Alpenzusjes komen 1 september naar ons eigen Meekrapdurp om zelfs in de zomer een mooi carnavalsfeestje te kunnen bouwen!  Hou ons in de gaten, want er volgt uiteraard nog veel meer nieuws! Misschien morgen al wel zelfs…..

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.