Jeugdprotocol geïnstalleerd


Vandaag is in basisschool de Steiger het eerste Jeugdprotocol van het Meekrapdurp geïnstalleerd door Prins Peer II. In een volle bovenzaal werd het Jeugdprotocol één voor één gepresenteerd, kregen ze hun scepter, kroontje, narrestok en politiefluit en ook direct een onderscheiding. Hierna werd er een lange polonaise ingezet en na een berg frietjes bij ’t Pleintje trok de kinderoptocht met het nieuwe Jeugdprotocol door de straten van het Meekrapdurp.  Mocht u ze gemist hebben, dan komt u ze tijdens carnaval vast nog wel een keer tegen!

Het Jeugdprotocol van 2018 bestaat uit:

Prins Max
Prinses Jitsie I
Nar Jo(n)kertje
Pliessie Zoë

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.